Corona-crisis

Dit is voor velen een confronterende periode. Weinig tot geen ruimte om je af te zonderen van je gezin, of juist teveel afzondering waardoor je je alleen of zelfs eenzaam kunt gaan voelen. Dat je hier niet alleen in bent is niet persé troostrijk. Je voelt alleen je eigen beperkingen, onzekerheid en misschien wel angst.

Zelf ben ik , na een paar operaties, de confrontatie met mezelf aangegaan. Niet omdat ik dat zo graag wilde, maar het bleek wel nodig te zijn. Het niets kunnen en mogen (lopen in mijn geval) was een hele uitdaging. Er kwam oude, niet geheelde pijn naar boven, waar ik vervolgens mee aan de slag ben gegaan en deze heb kunnen helen.

Juist vanwege deze periode begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om met je eigen pijn, gevoelens of emoties te worden geconfronteerd. Het is fijn als je dan af en toe je hart kunt luchten. Dat alleen is vaak al genoeg.

Ik wil daarin graag iets voor anderen betekenen, juist nu. Vandaar dat ik gedurende de rest van deze maand of tot we weer "los" mogen, mijn diensten als coach GRATIS aan wil bieden in de vorm van een luisterend oor. Mocht je interesse hebben dan kun je mij een bericht sturen via onderstaande knop. Je krijgt dan van mij een (korte) vragenlijst toegestuurd, zodat duidelijk is waar je tegenaan loopt. Vervolgens maken we een afspraak om elkaar te bellen, op een tijdstip dat jou uitkomt vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard kunnen we ook mailen als je dat liever hebt.

Voel je welkom om je zorgen te delen!