Vanaf november 2019 kun je je aanmelden voor een coachinggesprek over je "bagage".

Het is een 1 op 1 gesprek om te kijken wat er in jouw bagage zit en of je het nog wel nodig hebt. Het kan gaan om gevoelens waar je misschien moeilijk mee om kunt gaan zoals : woede, verdriet of angst.

Ook kan het gaan om beperkende overtuigingen: "Ik ben niet goed genoeg", of "Ik kan het niet.

Wil je samen met mij je bagage uitpakken en kijken naar wat je niet meer nodig hebt of wat extra aandacht nodig heeft?

Je kunt je aanmelden via de website.


Nieuws

Het is zover! Mijn 2e boek is vanaf mei 2019 verkrijgbaar in de Boekenshop van het Boekengilde. Ben er erg blij mee en trots op. Het is een erg persoonlijk boek geworden waarmee ik wederom mensen wil inspireren. Mensen die een moeilijke periode hebben doorgemaakt en dit hebben om kunnen buigen naar kracht. Mochten er vragen zijn aarzel niet om mij een bericht te sturen, je bent van harte welkom om dit te doen.


Binnenkort komt mijn tweede boek uit. Een boek met foto's en gedichten. Een nog persoonlijker boek dan mijn eerste boek. Weer een mooi project waar ik met hart en ziel aan gewerkt heb. Meer nieuws volgt.

Sneak preview :

Uit de schaduw.

Interview de Uitstraling

In het mei-nummer van de Uitstraling 2018 staat een interview met mij door Ans Boelens over mijn boek en de daaraan voorafgaande periode. Het is een mooi interview geworden met een goed beeld van hoe het me vergaan is het afgelopen jaar. Het schilderij op de achtergrond is van Theo Kappé.


Op 20 maart 2018 kreeg ik de gedrukte en gebonden versie van mijn boek thuisbezorgd.


Een heel mooi project dat nu eindelijk is afgerond. Een mooie afsluiting van een jaar voor mezelf en een document waarmee ik ook graag anderen wil inspireren. Voor vragen of interesse voor mijn boek kun je me een berichtje sturen via de site.